Creating your brands voice.

Fleur Harshagen creëert diverse media-uitingen om van uw merk een krachtig en overtuigende identiteit te maken. Van het startschot tot aan het eindsignaal. Van briefing tot aan scherpe executie.

FH Visuals geeft betekenis aan uw merk.

Met oog voor detail analyseer ik uw merk om tot een overtuigend concept te komen. Dit doe ik in een persoonlijk en betrokken samenwerking waarin we strategisch nadenken en uw visie tot uiting brengen.

Als jij mij tien jaar geleden had verteld dat ik nu het werk zou doen waar ik toendertijd uren naar stond te kijken, had ik je voor gek verklaard. Het kleine meisje van vroeger die talloze uren voor de camera stond, outfits moest wisselen, aanwijzingen opvolgde van de fotograaf en van de ene naar de andere locatie gereden werd, is het meisje wat vandaag de dag uw merk tot stand brengt. De kleine Fleur werd vroeger vaak gevraagd voor verschillende shoots en was het liefst op de set aanwezig. Het begon met een liefde voor de modellenwereld maar al snel vond ik het achter de schermen veel interessanter dan ervoor. Jong geleerd is, dus wel, oud gedaan.

Wat doet FH Visuals?

Social media content

Na het maken van een strategisch plan, creëer ik de juiste content voor uw kanalen.

Video producties

Samen brengen we uw unieke verhaal in beeld.

Design

Na een goed gesprek vertaal ik uw visie naar de juiste creatieve uiting.

Animatie

Uw beeld in beweging zetten. Letterlijk en figuurlijk.